Achtergronden

Het Paramedisch Centrum is gevestigd aan de Prinses Beatrixstraat in het centrum van de dorpskern Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland). Op deze locatie zijn verschillende paramedische voorzieningen gevestigd. In 1989 vestigde zich de Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie A. van der Lee als eerste in dit pand, waarna achtereenvolgens een Praktijk voor Oefentherapie Cesar (1991), het Paramedisch Oefen Centrum  (1996) en de Diëtistenpraktijk  “AboutFood!” (2006) ook hun intrek namen.

Er ontstond een Paramedisch Centrum waarbinnen er tussen de verschillende disciplines een uitstekende samenwerking is, die elkaar kunnen aanvullen in hun werkzaamheden. De goede opleiding van de medewerkers, de postacademische specialisaties- en nascholingen en het enthousiasme voor het vak zorgen, samen met een goede overlegstructuur met de huisartsen en de contacten met de specialisten en andere zorgaanbieders, voor een goed functionerend centrum. De voorwaarden zijn aanwezig om kwalitatief goede zorg te bieden binnen het netwerk van zorgverleners. De medewerkers van het Paramedisch Centrum zijn allen aangesloten bij de beroepsverenigingen van hun vakgebied, opgenomen in de Centrale Kwaliteitsregisters voor Paramedici en BIG-geregistreerd.

Het Paramedisch Centrum is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar met de auto en per bus. Onder route/contact vindt u een routebeschrijving. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waaronder een invalidenparkeerplaats.

Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes en mededelingen vn het Paramedisch Centrum Den Hoorn.