FysioSport Den Hoorn

Hoe werkt FysioSport Den Hoorn?

Na aanmelding wordt er als intake een vragenformulier ingevuld. Door de vragenlijst in te vullen krijgen wij een indruk van de dagelijkse activiteiten en medische achtergrond van de cliënt. Ontstaan er vragen naar aanleiding van het vragenformulier dan kan er een individuele afspraak gemaakt worden.

Het bewegingsprogramma wordt aan kleine groepen op een vast tijdstip van de week gegeven. Dit vindt plaats onder leiding van steeds dezelfde begeleider. Het tijdstip wordt in overleg vastgesteld. Indien u door omstandigheden bent verhinderd op uw vaste tijdstip te komen dan kan op een ander tijdstip worden getraind. Dit gaat in overleg met de begeleider.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat in grote lijnen uit een warming up, oefeningen op de mat (grondoefeningen), een fitnessprogramma en een cooling down. Elke week wordt een ander programma gegeven, zodat er sprake is van een afwisselend bewegingsprogramma. Op deze wijze wordt aandacht besteed aan het onderhouden of verbeteren van spierkracht, mobiliteit (lenigheid), coördinatie, uithoudingsvermogen en algemene conditie. De trainingen worden gegeven aan kleine groepen met een deskundige en vaste begeleider.

Centraal bij FysioSport Den Hoorn staat een beweegprogramma op maat, waarbij rekening gehouden wordt met uw individuele niveau en mogelijkheden van functioneren en de eisen die in het dagelijks leven aan uw lichaam stelt. Door de opleiding van de medewerkers is deskundigheid gegarandeerd.

Voor een optimaal resultaat dient continuïteit te worden nagestreefd!