Skip to main content

Ons team”

Alex van der Lee
Alex van der Lee

Algemeen fysiotherapeut
Manueel therapeut
Sportfysiotherapeut en Fitness consultant

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nr. 69034305804

In 1981 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding afdeling Fysiotherapie in Den Haag. In 1984 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeut aan de Opleiding Manuele Therapie in Utrecht. In dit zelfde jaar ben ik mijn eigen Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie in Den Hoorn gestart. In de periode hierna heb ik diverse cursussen gevolgd zoals de cursus Sportfysiotherapie, Medical taping en Bewegingsanalyse- en registratie van de Opleiding Bewegingstechnologie van de Haagse Hogeschool in Den Haag. In 2009 heb ik een academische titel verkregen voor het afronden van de Master Manuele Therapie in Rotterdam.

In 1996 ben ik begonnen met FysioSport Den Hoorn waar we beweeggroepen en medisch fitness-groepen begeleiden. De Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie A. van der Lee en FysioSport Den Hoorn zijn beiden onderdeel van het Paramedisch Centrum Den Hoorn. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de Koninklijke Vereniging voor Fysiotherapie (K.N.G.F.) en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (N.V.M.T.) en ik ben BIG-geregistreerd.

“Het persoonlijk contact met de mensen en het gezamenlijk streven naar een behandeldoel maakt dit vak erg leuk. Daarnaast is de afwisseling van behandelen in de behandelkamer en individuele- of groepsbegeleiding in de sportzaal fantastisch”.

Alex