Skip to main content

Ons team”

Larissa van Haaren
Larissa van Haaren

Beweegcoach

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2023 ben ik afgestudeerd aan de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen aan het ROC Mondriaan te Delft. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren, die zich bezig hielden met een gezonde leefstijl en vormen van bewegen. Gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door de leefstijl van mensen, zoals voedingsgewoonten en bewegen.

Ik heb stage gelopen bij fitnesscentrum Fitness & Health Club Delft. Tijdens deze stage begeleidde ik mensen bij hun fitness oefeningen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij de kinderopvang ’t Kickertje en bij hockeyvereniging Ring Pass. Bij deze laatste twee stages begeleidde ik vooral kinderen bij hun sportactiviteiten.

In 2023 ben ik begonnen als beweegcoach bij FysioSport Den Hoorn. Ik begeleid hier beweeggroepen en medisch fitness groepen om te helpen bij het zoveel mogelijk mobiel en fit houden van de cliënten.

‘’Ik vind het leuk mensen te helpen om zoveel mogelijk mobiel en fit te blijven.’’

Alex