Skip to main content

Ons team”

Marc van der Lee
Marc van der Lee

Algemeen fysiotherapeut
Manueel therapeut

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nr. 59925020904

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding tot Fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren zoals revalidatie, ouderenzorg en een praktijk in de eerste lijn. Na de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de cursus Medical taping gevolgd.
Ik zit in het Covid-19 netwerk “Samen op EEN lijn Delft en omstreken” om mensen, die klachten hebben als gevolg van een besmetting met Covid-19 te begeleiden bij hun herstel. Om mij meer te specialiseren ben ik in 2019 aan de Master Manuele Therapie begonnen aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie werd in juli 2022 afgerond.

In 2018 ben ik begonnen als fysiotherapeut bij het Paramedisch Centrum Den Hoorn. Ik geeft hier behandelingen in de behandelkamer en begeleid beweeggroepen en medisch fitnessgroepen. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de Koninklijke Vereniging voor Fysiotherapie (K.N.G.F.) de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (N.V.M.T.) en ik ben BIG-geregistreerd.

“De grote diversiteit binnen de fysiotherapie vind ik erg leuk. Ik krijg er energie van om samen met de mensen aan de slag te gaan om klachten te verminderen en de kwaliteit van bewegen te verbeteren”.

Marc